Projektek

Fontos számunkra, hogy projektjeink hosszú távon is hasznosak legyenek, ezért letölthetőek az alábbi dokumentumok és összefoglalók. Csapatunk szakmai alapossággal, precíz munkával készítette el ezeket az anyagokat, ezért kérjük felhasználásakor mindenképpen jelöld meg a Tudatos Gyógyszerhasználat Egyesületet, mint forrást! Köszönjük szépen!

Amennyiben bármilyen kérdésed, vagy észrevételed van az alábbiakkal kapcsolatban, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen elérsz bennünket.

 

Gyógyszeres Lista

Letöltés

Egy nyomtatható dokumentum, amelyen könnyen összeszedheted a rendszeresen szedett gyógyszereket, ezzel támogatva családtagjaidat, illetve a gyógyszerészek és orvosok segítő munkáját.

További információk itt.

 

Gyógyszerhulladék-kisokos

Letöltés

Egy nyomtatható kisokos arról, hogy mit dobhatunk a patikai és egyéb helyeken található gyógyszerhulldék gyűjtő-dobozba. Ajánljuk gyógyszertári dolgozóknak, illetve kereskedelmi dolgozóknak, hogy tegyék a gyűjtődoboz mellé, így is elősegíthetjük, hogy a megfelelő hulladék a megfelelő helyre kerüljön.

További információ:

Facebook oldalunk