Szolgáltatások

Együttműködési lehetőségek

A Tudatos Gyógyszerhasználat Egyesület működéséhez elengedhetetlen támogatóink segítsége. Az együttműködési lehetőségeink az egyik fontos módja ennek. A gyógyszerhulladékok, gyógyszerhasználat, prevenció témáiban felkészült csapatunk, elhivatott gyógyszerészek várjuk a megkeresést a közös munkára. A megbízásokból származó bevételt az Egyesület céljainak megvalósítására fordítjuk. A területen szerzett sok éves tapasztalatnak köszönhetően minden munkánkat a hatályos gyógyszer-kommunikációs előírásoknak megfelelően és szakmailag hitelesen végezzük.

Előadások

Tapasztalt gyógyszerész előadóink a hallgatóságra specializált (korcsoport, szakma, érdeklődés) prezentációval készülnek. Laikusoknak, vagy egészségügyi szakembereknek, személyesen, vagy online, egy alkalmas, vagy előadássorozat - az igényhez igazodó tréninget/előadást biztosítunk.

Workshopok, tréningek

Érzékenyítő workshop, interaktív training vagy kerekasztal-beszélgetés szervezése gyógyszerekkel kapcsolatos hulladékokról, tudatos házipatika kialakításáról vagy arról, hogyan edukáljuk a beteget a tudatos gyógyszerhasználatról.

Kampányok

Teljes kampány vagy kampányelemek készítése tudatos gyógyszerhasználat témákban - szakmai tartalmak, vagy teljes szakmai és kreatív megvalósítás - online, offline, nyomtatott, videó, social media tartalmak. Tudományos support a beérkező kérdések megválaszolására.

Podcast készítése

Tudatos gyógyszerhasználat, gyógyszer- és egészségügyi-hulladék kezelése, környezet védelem témakörökben online podcast készítése, szakmai beszélgetés kollégákkal, online személyiségekkel.
A fentieken kívül még egy fontos pillére van a működésünknek: az önkéntes csapatunk. Nagy örömünkre sok lehetőségünk, projektünk van, így mindig szívesen fogadjuk önkéntesek jelentkezését, akár csak időszakos, projekt jellegű munkára, akár hosszútávra. Várjuk motivációs leveledet, rövid bemutatkozásodat!